Keskustorin kesä menee vielä väliaikaisjärjestelyin Seinäjoella

Keskustorilla kesää vietetään remontin keskellä paviljongin valmistumisen viivästyessä.

Toripaviljongin valmistumisen viivästyminen aiheuttaa väliaikaisjärjestelyitä Seinäjoen Keskustorilla. Paviljonki on näillä näkymin valmis elokuun puolivälissä, joten kaupunki on hankkinut Keskustorille väliaikaisen lavan.

– Tapahtumajärjestäjät ovat kevään aikana tehneet suunnitelmat sen tiedon varassa, että paviljonki olisi jo valmis. Päätimme vastata toiveeseen ja vuokrata lavan kesän ajaksi kaikkien tapahtumajärjestäjien käyttöön. Toritapahtumat ovat kaikille avoimia, joten ratkaisusta hyötyvät niin tapahtumajärjestäjät kuin kaupunkilaisetkin, kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa sanoo kaupungin tiedotteessa.

Väliaikainen esiintymislava on sijoitettu ravintola Vinolan edustalle. Väliaikainen lava aiheuttaa nyt painetta muuttaa myyntikojujen sijoittelua, koska myyntipisteet sijoiteltiin keväällä sen mukaan, että paviljonki olisi valmis kesäkuussa.

– Torikahviloiden kanssa on sovittu sijoittelusta niin, että kahviloiden istuinpaikoilta olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys väliaikaiselle lavalle. Tori on toki hieman haastava, kun alueen molemmin puolin kulkee neljän metrin pelastustiet, joille ei saa asettaa mitään kiinteää rakennetta. Saamme varmasti tähän toimivan ratkaisun yhdessä toriyrittäjien kanssa, keskustakehittäjä Niina Koskipalo Into Seinäjoesta toteaa tiedotteessa.

Preppaamo toteuttaa torilla kesän aikana viime kesän malliin viikoittain Toritorstai-tapahtumia vaihtuvin teemoin. Joka viikko ohjelmassa on myös pari pysyvää elementtiä eli bingo ja keskusteluformaatti Kaiken koulu/Avain taiteeseen, jossa eri alojen ammattilaiset avaavat oman alansa salaisuuksia keskustelumuotoisesti.

Preppaamon ohella torilla tapahtumia järjestävät useat muutkin toimijat. Toritorstait jatkuvat 25.8. asti. Lisäksi Preppaamo toteuttaa toripaviljongin avajaiset elokuussa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat