Seinäjoki pisti tonttihuutokaupan pystyyn kesäksi

Seinäjoen kaupunki tiedottaa käynnistävänsä kesän kunniaksi tonttihuutokaupan. Huudettavana on seitsemän omakotitonttia eri puolilta Seinäjokea. Tonteista kolme on Ylistarosta, kolme Peräseinäjoelta ja yksi Nurmosta.

Lähtöhinta on nolla euroa ja pienin korotus 47 euroa. Tontit myydään ilman hintavarausta. Kohteisiin tutustumiselle on runsaasti aikaa, sillä huutokauppa on käynnissä koko kesän, aina elokuun loppupuolelle saakka. Huutokauppaa käydään Huutokaupat.comin sivuilla tästä päivästä alkaen. Huutokauppa on avoin kaikille. Huutokauppa päättyy kohde kerrallaan ajalla 20.–27.8.2022.

Huutokaupattavat tontit sijaitsevat Ylistarossa Ritamäen, Asemanseudun sekä Puskala-Pertun alueilla ja Peräseinäjoella Riskunmäessä, Koukkarissa ja Kalajärvellä. Nurmon huutokaupattava tontti sijaitsee Latikassa.

Kaikki huutokauppaan valitut tontit sijaitsevat rauhallisilla asuntoalueilla, joissa arjen palvelut kouluineen, päiväkoteineen, kirjastoineen, kauppoineen ja liikuntahalleineen ovat nopeasti saavutettavissa. Enemmän tietoa huutokaupasta löytyy kaupungin sivuilta www.seinajoki.fi/huutokauppa