Seinäjoen kesän tapahtumat sulkevat katuja

Seinäjoen kesätapahtumat vaikuttavat liikenteeseen keskustassa ja Törnävällä, tiedottaa Seinäjoen kaupunki.

Kirkkokatu välillä Vapaudentie – Koulukatu ja sen ympäristö toimii heinäkuun aikana kahden suuren yleisötapahtuman, Tangomarkkinoiden ja Vauhtiajojen musiikkiosuuden järjestämispaikkana. Tapahtumien vuoksi Kirkkokatu on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä ma 27.6. – ma 18.7.

Provinssi järjestetään kahden koronavuoden jälkeen Törnävänsaaressa. Tapahtuma-alue on laajentunut, ja se näkyy erityisesti Törnäväntien liikennejärjestelyissä. Suljettujen katuosuuksien lisäksi tapahtuma-alueen ympäristöön on asetettu pysäköinti- ja nopeusrajoituksia.

Provinssin vuoksi moottoriajoneuvoliikenteeltä suljetaan seuraavat katuosat:

Törnäväntien välillä Vuoritie-Hamarintie ke 29.6. klo 12 – su 3.7. klo 12 ja Törnävän Kirkkotie ke 29.6. klo 23. – su 3.7. klo 12.

Kaduille sallitaan tapahtumajärjestäjän toimesta ohjattu huoltoliikenne, luvanvarainen tontille ajo ja festivaaliliikenne (muun muassa taksit ja bussit.)

Kiertotiet Provinssin aikaan: pohjoisesta etelään reittiä Vapaudentie – Koskenalantie – Huhtalantie – Hamarintie ja etelästä pohjoiseen reittiä Törnäväntie – Kärjentaival – Ruukintie.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat