Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Peter Kotilainen vahvistaa SPV:tä ensi kaudella – myös valmennukseen muutoksia

Seinäjoen Peliveljet kertoi keskiviikkona uusista tuulista sekä joukkueessa että valmennuksessa F-liigan kaudelle 2022-23, tiedottaa Salibandyliitto.

Isoin uutinen on joukkueen tuore hankinta: maajoukkueesta tuttu huippunimi Peter Kotilainen vahvistaa ryhmää 1+1 vuoden sopimuksella.

Salibandytaiteilija on pelannut edelliset kaudet liigassa Happeen paidassa. 27-vuotiaan Kotilaisen vyöllä on yhteensä 213 runkosarjapeliä tehoin 251+231=482. Hän on voittanut aiemmin liigaurallaan kolme hopeaa ja yhden pronssin.

Maajoukkueessa Kotilainen on voittanut kaksi MM-kultaa sekä yhden hopean. Hänet valittiin 2016 arvokisoissa turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi – Kotilainen voitti noissa kisoissa myös turnauksen pistepörssin.

– Todella hyvin mielin Seinäjoelle. Edellisen puolen vuoden aikana piti pohtia, että pelaako tässä enää lainkaan. Mutta nyt liekki palaa jälleen. Paljon on töitä edessä, mutta kun Super Cup syyskuussa on edessä, mies on varmasti iskussa, Kotilainen lupaa tiedotteessa.

Myös SPV:n valmennuksessa nähdään isoja muutoksia, kun Jori Isomäki ottaa päävalmentajan tittelin Tommy Koposelta. Samalla päättyy Koposen 21 vuoden yhtäjaksoinen päävalmentajaputki.

Koponenkaan ei kokonaan astu syrjään Isomäen rinnalta – hän jatkaa myös tulevalla kaudella SPV:n valmennuksessa. Jarno Ihme täydentää valmennuksen omalla osaamisellaan.

Kotilainen ja SPV pelaavat alkavan kauden ensimmäisessä pokaaliottelussa lauantaina 10.9.