Solar Sound-festivaali aiheuttaa muutoksia alueen liikuntapaikkojen käyttäjille

OmaSp Stadionilla järjestetään viikonloppuna Solar Sound-festivaalit.

Seinäjoen kapunki tiedottaa, että festivaalien vuoksi ylimääräistä liikennettä alueella on runsaasti ja se aiheuttaa erityisjärjestelyitä myös alueen liikuntapaikoilla Jouppilanvuoren jääurheilukeskuksessa ja tekonurmella perjantaina 12.8. klo 13 alkaen ja lauantaina 13.8. klo 13 alkaen.

Harjoituksiin ja otteluihin tulevien on kiinnitettävä huomiota parkkeeraukseen. Jäähallille ja tekonurmelle harjoituksiin tulevien autojen parkkeeraus viikonloppuna Seinäjoen Jäähallin (JH2) pihaan. Harjoituksiin tulevat voidaan käydä jättämässä Jouppilanvuoren jäähallin (JH1) pihaan ja ajaa sen jälkeen auto Seinäjoen Jäähallin (JH2) pihaan.

Kotijoukkueiden autojen parkkeeraus Harjoitushallin (JH3) edessä. Vierasjoukkueen pelaajat bussi voi tuoda Jouppilanvuoren jäähallin (JH1) eteen ja ajaa bussin parkkiin Seinäjoen Jäähallin (JH2) parkkipaikalle.

Otteluihin saapuva yleisö voi pysäköidä Seinäjoen Jäähallin (JH 2) ja Harjoitushallin (JH 3) parkkipaikoille sekä Joupiskan parkkipaikalle (Lakeudentie 20).

Perjantaina sekä lauantaina Jouppilanvuoren jäähallin (JH1) ovet suljetaan klo 18. Sen jälkeen harjoituksiin saapuvat kokoontuvat Jouppilanvuoren jäähallin (JH1) pääoven eteen ja kaikkien ollessa paikalla joukkueenjohtaja päästää joukkueen sisään mikäli hänellä on lätkä käytössään. Mikäli lätkää ei ole, soitetaan jääurheilukeskuksen päivystysnumeroon 040 774 8289 niin ovet tullaan avaamaan. Hallista ulos pääsee kulkemaan normaalisti.