Koko perheen liikuntapäivän kuvasatoa

Seinäjoen Sanomien ja Seinäjoen kapungin liikuntapalveluiden järjestämässä liikuntatapahtumassa vieraili arviolta 500 kävijää illan aikana.

Liikuntatapahtumassa mukana oli lähes 30 seuraa sekä yhteistyökumppanimme LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, Terveystalo, Aito Säästöpankki sekä Etelä-Pohjanmaan osuuskauppa. Tapahtuma oli säätä myöden onnistunut.

Eino ja Otso Ojaniemen mielestä moottoripyörät ja rugby olivat kivoja, suunnistuksen rata ja keihäänheitto myös. Äiti Virve Lintala kiittelee tapahtumaa mukavaksi tavaksi tutustua kerralla lukuisiin harrastusvaihtoehtoihin.

– Äkkiä meni aika! Yllätti, miten paljon eri lajeja täällä Seinäjoella on mahdollista harrastaa. Oli kiva kun pääsi näkemään kerralla näin monta lajia ja seurojen jakamat esitteet yhteystietoineen olivat hyvä juttu kotiin viemisiksi.

Lapualta sattumalta paikanpäälle ja tapahtumaan tulleet Miia Hietaniemi, Aukusti Hietaniemi ja Alex Suokko ehtivät Joupiskan skeittiparkkivierailun päätteksi tutustumaan useaan lajiin.

– Erityisesti sirkus näytti pojista hauskalta, osittain siksi, että parkour-harrastuksen aloittaneet kaverukset tunsivat lajin esittelijän, Miia Hietaniemi naurahtaa.

Tapahtuma itsessään sai myös paljon kehuja lapualaisilta.

– Tosi kiva tapahtuma ja sääkin suosi! Tässä tulee oudommatkin lajit tutuksi yhdellä käynnillä. Kiva kun on koottu yhteen eri seuroja. Seinäjoella käydään paljon harrastamassa muista kunnista, tiedän että Suupohjasta saakka on vanhempien järjestämiä yhteiskyytejä Seinäjoelle lasten harrastuksiin.