Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rattijuoppoja liikenteessä Seinäjoella

Seinäjoella rattijuoppo suistui tieltä sunnuntaina.

Viikonloppu oli tavanomaista hiljaisempi Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella lauantaista Kokkolassa tapahtunutta ampumavälikohtausta lukuunottamatta. Epäilty ampuja on kuulusteltu ja tilanteessa käytetty ase on poliisin hallussa. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa, tiedottaa Pohjanmaan poliisi.

Poliisi kohtasi viikonloppuna 10 rattijuopumuksesta epäiltyä henkilöä. Yksi kuljettaja oli ajanut tieltä sunnuntaina iltapäivällä Seinäjoella Seinäjoentiellä. Auto oli ulosajossa tehnyt voltin ja laskeutunut renkaille. Kuljettaja oli tajuttomana, kun apu saapui paikalle ja hänet leikattiin ulos onnettomuusautosta. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Viikonloppuna yhteensä 35 henkilöä on viettänyt yönsä poliisivankilassa, näistä 23 on ollut kiinniotettuna poliisilain nojalla ja loput 12 rikoksesta epäiltynä.

Pahoinpitelyilmoituksia kirjattiin viikonloppuna 11 kappaletta ja näistä yhtä tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Suuri osa pahoinpitelyistä oli tapahtunut yleisellä paikalla, ravitsemusliikkeessä tai näiden läheisyydessä.