Osallistu ja vaikuta: Seinäjoen kaupunki kerää kaupunkilaisten ideoita Törnävän kartanon käytön kehittämiseksi

Seinäjoen kaupunki lähtee suunnittelemaan Törnävän kartanon tulevaa toimintaa kaupunkilaisten ideoiden pohjalta.

Seinäjoen kaupunki remontoi parhaillaan rajoitetulla käytöllä ollutta Törnävän kartanoa. Rakennuksen julkisivua kohennetaan, sisällä tehdään pintaremonttia ja keittiö uusitaan kokonaan. Remontin tavoitteena on mahdollistaa kartanon laajempi käyttö sekä kehittää aluetta yhtenä Seinäjoen matkailukohteena.

Seinäjoen kaupunki tiedottaa keräävänsä kaupunkilaisilta sähköisesti ideoita ja ajatuksia kartanon käytön kehittämisestä ja siitä, millaista toimintaa ja palvelua kaupunkilaiset alueelle toivovat.

Minkälaista toimintaa ja tapahtumaa kartanon tiloissa ja piha-alueella olisi mahdollista harjoittaa ja minä ajanjaksona? Mitä uudistuksen kohteena oleva kartano ja se uniikki ympäristö voisi tarjota? Miten kartanon toimintaa voisi mielestäsi kehittää?

Ideoiden ja ajatusten perusteella kaupunki lähtee suunnittelemaan kartanon tarkempaa käyttösuunnitelmaa. Ideoita ja ajatuksia kartanon käytön ja alueen kehittämiseksi voi jättää Seinäjon kaupungin verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä kyselylomakkeella. Lomake on auki 30.9. saakka.