Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pahoinpitelyt työllistivät poliisia viikonloppuna Pohjanmaalla

Yöelämä oli vilkasta ravintoloissa ja baareissa sekä niiden läheisyydessä viikonloppuna ja poliisi sai puuttua peliin, kun erimielisyydet johtivat useampaan nokkapokkaan.

Pohjanmaan poliisillä oli yhteensä 637 hälytystehtävää viikonloppuna, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Yhteensä 35 henkilöä vietti aikaa poliisivankilassa viikonloppuna, näistä 11 henkilöä on ollut kiinniotettuna rikoksesta epäiltynä ja 24 henkilöä oli otettu kiinni poliisilain perusteella.

Pahoinpitelyilmoituksia kirjattiin viikonloppuna 21 kappaletta, näistä yhtä tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Suurin osa pahoinpitelyistä oli tapahtunut ravintolassa tai baarissa tai näiden läheisyydessä.

Rattijuoppoja oli liikkeellä huolestuttavan monta, 20 kappaletta. Epäillyistä rattijuopoista seitsemää epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Seinäjoella on 2.10. murtauduttu kahteen ST1 huoltoasemaan. Toinen huoltoasemista on Ylistaron Asulansuoralla ja siihen murtauduttiin klo 3 aikoihin. Huoltoasemalta varastettiin tupakkatuotteita. Toinen huoltoasema sijaitsee Kaarretiellä Hyllykalliolla. Sieltä yritettiin viedä kassakaappi siinä kuitenkaan onnistumatta. Molemmissa tapauksissa on ollut kaksi tekijää varkaissa, ja he olivat liikkeellä valkoisella pakettiautolla. Vihjeitä ja havaintoja varkauksista voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Vaasassa varastettiin 1.-2.10. Babboe Big-E sähköavusteinen kuljetuspyörä Vapaudentieltä. Pyörä, joka on varustettu tummansinisellä kuomulla/katolla, on suhteellisen harvinainen ja huomiota herättävä. Vihjeitä ja havaintoja tästäkin voi lähettää yllä olevaan vihjesähköpostiin, poliisi tiedottaa.