Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lakeuden ensimmäiset häämessut tuovat häähumun Seinäjoelle lauantaina

Lakeuden häämessuille on tulossa 33 näytteilleasettajaa eri toimialoilta.

Lauantaina Seinäjoella pääsee häähumun keskelle, kun kaupungissa järjestetään ensimmäisen kerran Lakeuden häämessut.

– Messujen ajankohtaa on jouduttu siirtämään viime tammikuulta korona-rajoitusten vuoksi, ja nyt viimeinkin päästään järjestämään kauan odotettu tapahtuma. Odotukset ovat järjestäjän puolella korkealla, tapahtuma on jo etukäteen herättänyt kiinnostusta, iloitsee Anne Välisaari Wiihde Areenalta .

Messupaikkana toimii uusi Wiihde Areena ja sen yhteydessä toimivat Tanssikoulu Wimman tilat Seinäjoen Kapernaumissa.

Näytteilleasettajia on häämessuille tulossa 33 eri toimialoilta.

– Messuista on tulossa kattava paketti häitä ja juhlia suunnitteleville. Näytteilleasettajien osastoilla on esillä muun muassa hääkimppuja, juhla-asusteita, vihkisormuksia sekä hääkakku-tasting. Ajan henkeen sopien mukana on myös kierrätyshääpukuja. Lisäksi hääjuhlien tunnelman taideteokseen ikuistava taiteilija Liisa Seppälä saapuu maalaamaan messupäivästä taulun, Välisaari kertoo.

Tapahtuman seremoniamestarina toimii Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Marko Keränen.

Messuilla on myös hää- ja juhlapukunäytös, jossa mukana myös live-musiikkia.

– Näytös järjestetään Areena-salissa, jossa on paikkoja rajatusti. Lippu onkin hyvä hankkia jo etukäteen. Näytös järjestetään kolmesti messupäivän aikana, kello 12, 14 ja 16, Välisaari kertoo.

Näytöksen lopulla messuvierailla on mahdollisuus osallistua häätanssiopastukseen.

– Tähtiopettaja Marko Keränen antaa vinkkejä häätanssiin. Häätanssin merkitys on korostunut, mutta valinta ei enää aina ole perinteinen valssi. Monet hääparit suunnittelevat oman koreagrafian lempikappaleensa tahtiin, kertoo Välisaari.