Seinäjoen kaupunki lahjoittaa 10 000 euroa Ukrainaan

Seinäjoen kaupunki tekee Ukrainalle rahalahjoituksen ja haastaa myös yritykset, yhteisöt ja kaupunkilaiset mukaan keräyksiin.

Seinäjoen kaupunki tiedottaa lahjoittavansa 10 000 euroa Ukrainaan. Kaupunki haastaa samalla yritykset, yhteisöt ja asukkaat mukaan rahakeräyksiin.

– Avun tarve Ukrainassa on äärimmäisen kova ja joulu tulossa. Seinäjoen kaupunki haluaa osoittaa näin tukensa ukrainalaisille joulun alla, kertoo kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä tiedotteessa.

– Haluamme myös haastaa kaikki seinäjokiset yhteisöt ja asukkaat mukaan. Kaikki me voimme auttaa ukrainalaisia näin joulun alla lahjoittamalla rahaa keräysten kautta, jatkaa Kiiskilä.

Raha-lahjoituksia voi tehdä mm. Punaisen Ristin, Unicefin, Pelastakaa Lapset ry:n, SOS Lapsikylän, Plan Internationalin, UN Womenin, Kirkon Ulkomaanavun, World Visionin sekä Fidan kautta.

Kaupunki muistuttaa, että halutessasi auttaa Seinäjoelle saapuneita ukrainalaisia voit ottaa yhteyttä paikallisiin toimijoihin mm. Seinäjoen seurakunnan Ruokapankki, Lakeuden ruoka-apu ry ja SPR vapaaehtoistyö.