Tilanneviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Paikalliset

Kuka tarjoaa keskustan parasta palvelua? – Priimaa palvelua -äänestys käynnissä!

PRIIMAA PALVELUA. Äänestä Seinäjoen ydinkeskustan yritystä, joka tarjoaa priimaa palvelua ja osallistu samalla lahjakortin arvontaan!

Oletko nähnyt tällaisia tarroja Seinäjoen ydinkeskustan yritysten ikkuinoissa ja ovissa?

Anna-Pia Ahola

Into Seinäjoki, Kauppaseinäjoki ja Seinäjoen Sanomat järjestävät yhdessä Priimaa palvelua -kampanjan, jossa etsitään hyvää palvelua Seinäjoen keskustassa.

Keskustan yritykset ovat kampanjassa mukana automaattisesti, ilmoittautua ei tarvitse tai voi. Palveluiden käyttäjät, niin paikalliset kuin esimerkiksi tapahtumavieraat, saavat antaa äänensä ja palautteensa hyvää palvelua tarjoavalle yritykselle.

Kampanja järjestetään 1.5.–31.8. Joka kuukausi valitaan kuukauden paras yritys ja kampanjan lopuksi koko aikana eniten hyvää palautetta saanut yritys palkitaan lahjakortilla. Lahjakortti suunnataan työntekijöille, eli priimaa palvelua tarjonneiden hyväksi.

Äänestyslomake aukeaa 1. toukokuuta tämän jutun alle. Äänestää voi mitä tahansa ydinkeskustan liikettä. Kuukausittain arvotaan äänestäneiden kesken 50 euron lahjakortti. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä samalla nimesi ja yhteystietosi. Kerro myös, missä keskustan liikkeessä mieluiten lahjakortin käyttäisit. Yhteystietoja käytetään vain lahjakortin arvontaan.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat