Onnellisuuden eheyttävä voima - retriitti /Prashant Kakoday

Jo Kreikkalainen filosofi Aristoteles sanoi, että koko inhimillisen olemassaolon tarkoitus on olla onnellinen. Onnellisuutta tutkitaan nykyään myös tieteellisesti. Tulokset ovat osoittautuneet osin arkiuskomustemme vastaisiksi - esimerkiksi vauraus ei tuo onnea, vaikka niin yleisesti uskotaan. Itse asiassa on todettu, että onnellisimpia ovat ihmiset, jotka ovat löytäneet sisäiset vahvuutensa ja hyveensä ja käyttävät niitä yhteyseksi hyväksi. 

Retriitin ohjaa Prashant Kakoday, hän on lääkäri (MD), ayurvedalääkäri sekä meditaatio-opettaja. Hän johtaa Englannissa Brahma Kumariksen Cambridgen toimintaa.  Hän on syvästi perehtynyt psyyken, tunteiden, käyttäytymisen ja terveyden väliseen yhteyteen. Hän on suosittu luennoitsija ympäri maailman, sillä hänellä on kyky avata syvällisiä henkisyyden saloja konkereettisesti ja huumorintajuisesti. 

Ohjelma

Retriitti sisältää luentoja, meditaatioharjoituksia ja tauoilla vapaaehtoisia lyhyitä jumppa- tai joogaharjoituksia. Prashant puhuu englantia, joka tulkataan suomeksi.

Aikataulu
Pe 18:00-20:30
La 07:30-20:00 (iltapäivällä tauko)
Su 07:30-14:00

Jos et yövy Meri-Karinassa, niin voit halutessasi saapua klo 9.00 lauantaina ja sunnuntaina.

Sydämellisesti tervetuloa eheytymään onnellisuuden parantavalla lääkkeellä!

Lisätiedot:
[email protected]
0400 45 40 49 / 040 910 6245
opimeditoimaan.fi

 

Tapahtuman tiedot

Aika: 18:00

Seiskarinkatu 35

Hyvinvointikeskus Meri-Karina

Turku

Luetuimmat

Uusimmat