Holy Smoke goes Stand Up!

La 6.7. Holy Smoke lavalle nousee kolme tähteä ja nauruhermot joutuvat koville!

RIKU SUOKAS
Suokas on stand upin uranuurtaja ja on ollut tuomassa lajia Suomeen, perustanut maailman ensimmäisen suomenkielisen stand up klubin ja luonut pohjoismaiden suurimmat stand up festarit Hämeenlinnaan. Suokas on siis ”the suomalainen stand up -koomikko”. Hänen esityksensä ovat suomalaisuutta lähellä olevia, joskus jopa yhteiskunnallista sanomaa sisältäviä, energisiä kokonaisuuksia. Tilaa vielä yhdet, rentoudu ja anna Rikun viedä sinut maailmaansa, jossa mikään ei ole turvassa… kaikkein vähiten hän itse.

URSULA HERLIN
Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema kahden lapsen äiti, joka ei jätä kylmäksi ketään, edes pakasteita. Ursula on Vuoden Tulokas 2017 –kisan finalisti ja hänestä povataan Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa.

HEIKKI VILJA
Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa.
Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään.Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

OVET AUKI 19.00 • SHOWTIME 20.00
ENNAKKOLIPUT 15€ • OVELTA 20€ • K-18
Ennakkoliput tulevat myyntiin 1.6.
Esityksen kesto noin 2h tauon kanssa.

ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ VAIN HOLY SMOKESSA!
Ennakkolippuja myynnissä vain rajoitettu määrä.
Osta omasi heti, ettet jää ilman!

Tapahtuman tiedot

Aika: 19:00

Koulukatu 20

Holy Smoke

Seinäjoki

Luetuimmat

Uusimmat