Teemu Pukin urotyö sai huomiota myös Mestarien liigassa – "City ei ole voittamaton"

Teemu Pukki. Sirpa Repo / arkisto

Sport Content

Nousijajoukkue Norwich on vastannut jalkapallon Englannin Valioliigan tämän kauden yhdestä kovimmasta yllätyksestä kaatamalla Teemu Pukin johdolla hallitsevan mestarin Manchester Cityn 3–2. Pukin ja Norwichin urotyö innoittaa valaa uskoa Dinamo Zagrebiin, joka asettuu tänään Cityn vastustajaksi Manchesterissa pelattavassa Mestarien liigan lohkovaiheen toisen kierroksen ottelussa.

– Lähinnä se välittää ajatuksen siitä, että City ei ole voittamaton ja heidät voidaan lyödä. Se auttaa, Zagrebin espanjalaispelaaja Dani Olmo viittaa Mundo Deportivo–lehdessä Norwichin saavuttamaan voittoon.

Tappio Norwichille oli toisaalta todellinen herätys Manchester Citylle. Sen sai nahoissaan tuntea Watford, jonka City murjoi maanrakoon rökälenumeroin 8–0.

Olmo myöntää, että City pelaa parhaimmillaan mykistävän hyvää jalkapalloa.

– Kun he tekevät ensimmäisen maalin, niin he jahtaavat välittömästi toista osumaa. Ja sitten kolmatta. Ja kun he tekevät kuudennen, niin heillä on nälkää vielä seitsemänteenkin maaliin. City on erittäin kunnianhimoinen joukkue ja se haluaa näyttää, että vain harva pystyy heidät voittamaan.

City vahvisti tiistaina iltapäivällä, että joukkueen belgialaistähti Kevin De Bruyne joutuu jäämään loukkaantuneena sivuun illan ottelusta. De Bruyne kärsii nivusvammasta.

Kommentoi