Menettääkö Tommi Mäkinen kirkkaimman timanttinsa? – STT: "Usealla tiimillä tahtoa ottaa hänet"

Viron ja Toyotan kuljettaja Ott Tänak on torstaina alkavan Jyväskylän MM–rallin suurin voittajasuosikki. Virolainen johtaa rallin MM-sarjaa ennen Jyväskylän rallia neljän pisteen erolla ennen Sebastien Ogieria.

Tänakin suosikin asemaa lisää vielä se, että virolainen osoitti jo viime vuonna pystyvänsä voittamaan Jyväskylässä. Silloin voitto tuli vielä hieman puskista, mutta tänä vuonna mahdollinen voitto ei enää nostaisi kulmakarvoja.

Mutta onko Tänak jo liian hyvä? Pystyykö Tommi Mäkisen johtama Toyota-tiimi pitämään rallin MM-sarjan tämän hetken ykköstähden riveissään?

– Ottin ei hirveästi tarvitsisi miettiä sopimusasioita, sillä hänellä on joka tapauksessa tulevaisuus MM-sarjassa. Mihin suuntaan se on, sitä ei kukaan tiedä. Luulen, että siellä on useampikin tiimi, joilla on tahtotilaa ottaa hänet. Se on ihan selkeä homma, Tommi Mäkinen kommentoi Suomen Tietotoimistolle.

Suomen MM-ralli on jo kauden yhdeksäs kilpailu. Sen jälkeen ajetaan enää vain viisi rallia. Voitto Jyväskylässä nostaisi Tänakin osakkeita mestaruustaistelussa tuntuvasti.