Video: Latvia haastoi lepsun Kanadan – "Pelasimme helvetinmoisen ottelun"

Kanadan kapteeni Connor McDavid ratkaisi ottelun. MTV:n uutisvideo

Sport Content

Latvia oli tehdä jääkiekon MM-kisoissa jättiyllätyksen. NHL–tähtiä pursuava Kanadan joukkue onnistui voittamaan latvialaiset vasta jatkoajalla. 2–1 -voittomaalin viimeisteli supertähti Connor McDavid. Latvian leirissä oltiin ylpeitä kovasta taistosta.

– En ole pettynyt. Pelasimme helvetinmoisen ottelun. Maalivahtimme oli uskomaton. Tämä oli hieno suoritus, vaikka tietysti harmittaa, että hävisimme sekä USA:lle että Kanadalle jatkoajalla, seuratasolla Eisbären Berliniä edustava hyökkääjä Rihards Bukarts sanoi.

Etukäteen odotettiin, että Latvia säästelisi energiaa tiistain Tanska-otteluun, jossa Latvialla on mahdollisuus napata jatkopaikka.

KATSO VIDEO: NHL-supertähden pesisnäpy ratkaisi ottelun Kanadalle

– Olen todella ylpeä jokaisesta jätkästämme pukuhuoneessa ja muista joukkueen jäsenistä. Huomenna meillä on viimeinen alkusarjapeli. Siinä on kova panos, Bukarts totesi.

Tanska on saanut levätä kaksi päivää. Latvialla on palautumisaikaa ainoastaan 21 tuntia.

– Hauskaa vain. Tulimme tänne pelaamaan jääkiekkoa ja olemme osoittaneet osaavamme pelata hyvää kiekkoa. Se on viimeinen alkusarjapeli ja virtaa riittää varmasti, totesi Bukarts palautumisajasta.

Haastattelu: Otto Palojärvi, Herning.